Sunday, July 22, 2012

Dia diHati ♥

Jarang skali dirini nak brkongsi mngenai cinta , namun x salah rsenya untuk diri ni sesekali menghrgai sang arjuna yg mencuri hati ni wat prtama kali n terakhir, insyaallah :)


video


Terima kasih kerana selalu ada ktika wktu susah n senang , teman kala duka n suka , pendengar setia , curahan rasa n air mata n pling penting skali sabar atas segala kerenah gila . . huhu thnx :)


Soon ~ ^_^

Ramadhan Datang lagi~

Salam buat sume, tetibe dtg hangin nk menulis mlm ni . . setelah berkurun lama x mengupdate blog ni . . Alhamdulillah, bulan yg mulia dtg kembali . . Smoga Ramadhan kali ini membawa seribu erti pada semua, insyaallah . .  Macm2 hal berlaku spnjng thun ni, duka n gembira ibarat satu warna yg mencorakkn khidupan sharian kita . .saya sendiri punya kisah trsendiri n sy prcaya anda yg membaca juga melalui kisah2 sendiri sepnjng thun ini . . moga2 apepun yg berlaku, tak kisah buruk atau baik, iaanya mengajar kita erti sabar dan pengajaran buat masa hadapan . . Tidak lupa, smoga segala yg berlaku membuat kita lebih mnghargai insan yg banyak berjasa, berkorban n menyayangi kita . . Amin ~~ 





Selamat Berpuasa Sume :)

Friday, February 3, 2012

survey camp !

OOuhhhh ghhaseeenyeer dh lame tak mencorak coret dlm blog ni ,hampir trlupa yg diri ni de blog,kerana kebizian yg terlampau . . now kat melaka untuk brpraktikal, menghitamkn kulit yg dulunya x brapa nk putih :) trasa cpt waktu berjalan,klau bleh biar cepat smpai ke tarikh 20 hrbuln ni,leh balik ^_^ hoorayyy2 ~

sedikit sbnyak gmbar tuk dilihat spnjang survey camp ni :)

lihatlah kepanasan dunia...

ahli group yg memng dh gila :)

ladies only!

sempat melawat kapal selam . .besaaarr punyerrr~

Hurm,mcm biase..bnyak kenangn mnis n pahit disini,tapi sumenya nanti akn mnjadi knangn dan penglaman yg diingt spnjng zaman...cesss :D

Now amat2 riinndduuu kat umah,x saba sesngt tuk balik :D
Tapi klau balik pun bukn leh relaks2 lgi,coz spnjang thun ni diri ni akan dilanda kebizian, my big bro yg nak kawin, kakak yg nak tunang, n .... pape je la :)

smoga sumenya berjalan lancar.. Ouhh Nervous! -__-